Hai noroc!

Fiindcă azi e şi ziua noastră (a clonelor eu/noi/G ), zi care se promite frumoasă…

… frumoasă ca noi, pe când nu ni se potrivea zicala „fost-ai lele cât ai fost, da’ acu’ eşti lucru prost”, să ciocnim împreună un pahar cu… ce-aveţi pe-acasă, numa’ să fie pe bază de alcool, că, zice-se, cu alte lichide nu se dă noroc.

6 comentarii la &8222;Hai noroc!&8221;

 1. Nu sunt eu clona, desi cine mai poate baga mina-n foc, dar de-un hai noroc si-un „la multi ani cu sanatate!” nu moare nimeni. A, sa nu uit, nici dintr-un pahar de Bourbon nu se moare. Asa ca, Arlechino, Hai Noroc, La Multi Ani si Hristos a-nviat!, ca acilea e deja viu si-n vina. De fapt mi-a promis c-o se inalte in citeva saptamini, da’ cine se uita-n gura lui? 😆

  Apreciat de 1 persoană

  1. Clone [virtuale, cică] suntem noi: Arlech, Arlechina, eu & comp. Voi, puţinii cititori ai blogului, sunteţi invitaţi la petrecerea virtuală dată de muma clonelor (care cică poartă numele mai multor sute de flori şi floricele), cu băutura şi mâncarea de care dispuneţi momentan, că minunea distribuirii lor prin internet pare-se că nu s-a săvârşit încă (sau cel puţin reţeta ei n-a fost dată publicităţii).
   Aşadar, Hai noroc şi La mulţi ani tuturor petrecăreţilor şi Adevărat a Înviat – acum şi peste o săptămână, că ar fi păcat să nu păznuieşti şi atunci! (Asta ca să vezi că e avantajos să respecţi riturile creştine!)

   În altă ordine de idei, clonele Arlech şi Arlechina s-au dovedit a fi prea demente (sau insuficient de demente – părerile sunt împărţite), aşa că au plecat la reeducare. Pe-aici o să bântui o vreme eu, da’ poţi să-mi zici cum vrei. (Arlechina pare un nume potrivit pentru o mâţă de teapa mea.)

   Apreciază

   1. Pai Arlechina e numele de botez, eu fiindu-ti nasul, asa ca nu pot renunta la el 😉
    Bun, acum m-am prins. La Multi ani sanatosi si fericiti de Florii! Bautura o las pe mai tirziu ca aici e doar 7 de dimineata, cind se duc oltenii-n piata 😆

    Apreciat de 1 persoană

Spune ce-ai de spus.

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.