M-am răzgândit

Adică ne-am răzgândit, eu şi Arlech – clonele mâţele yin-yang. Voiam să punem blogul ăsta pe chituci, drept care îl ascunseserăm, a fost vreo două zile blog privat.

Dar… neh! totuşi mai stăm pe-aici, că tare bine ne-am distrat mai adineauri zburând pe deasupra cuibului de cuci, unde, să vezi minune! a renăscut Codrina – sau aşa susţine creatura care a comis o avalanşă de comentarii, de-am râs precum Vladen.

Minunea şi mai mare e că nu mai are cai. Acum, în ton cu suavele sale nume primăvăratice, are dragoste*.

Dar eu voiam de fapt să vă spun că amalgamul dragoste-cai, sau viceversa, mă duce cu gândul la…

Ghici ghicitoarea mea!

La Zangra!

Şi voilà! – îmi place mai mult aşa:

16 comentarii la &8222;M-am răzgândit&8221;

  1. Elena era la fel de proastă, intra tot de pe mobil, scria comentarii mai lungi decât Codrina sau cum o fi chemând-o, milita pentru binele planetei şi al omenirii, dar nu înjura birjăreşte. Părea în culmea încântării când îi făcea papagigli ochi dulci în comentarii şi mai părea şi convinsă că eu sunt bărbat – unul afemeiat, amator de „poliamor”, ca şi Aldus. Avea şi obiceiul să infesteze comentariile cu versuri mizerabile şi era ranchiunoasă.
   Asta, după părerea mea. După a lui Aldus, era fată bună, dar naivă, fapt care nu l-a împiedicat de vreo două ori s-o facă nesimţită – sau ceva cam pe-acolo – un cuvânt pe care nu-mi amintesc să-l mai fi văzut în comentariile şi articolele lui.
   Eu am totuşi o nedumerire: Aceste personaje (vorba lui dr. Vader) gen Elena, Codrina & comp., chiar sunt atât de incredibil de proaste cum par, sau le distrează să intre în pielea unor creaturi slabe de minte?

   Apreciază

   1. Prefer sa o cred pe ultima. Sau, alternativ, ca-s foarte tinere. Undeva pe la 14 ani. La un adult genul asta de functionalitate emotionala sau intelectuala denota clar probleme.
    Eu nu mai pot intra la Cudi pe blog de pe aparatele de pe ip-urile uzuale, ceea ce presupun ca inseamna ca m-a blocat. Pot insa cu vpn asa ca am citit ce a scris si ii respect decizia. E blogul ei, regulile ei si decizia ei cu cine prefera sa se inconjoare. Blocul ala insa e inutil in primul rand fiindca poate fi evitat (daca as fi magar i-as putea comenta in continuare) si in al doilea fiindca era de ajuns sa ma roage sa nu mai comentez si as fi facut-o. Ce ma uimeste e preferinta declarata pentru dialogul cu pustoaica aia, in locul unora mai articulati gen klaus sau aldus (nu zic de mine ca eu oricum comentez rar, eu nu-s o pierdere). Inteleg ca se pune in postura de mama ranitilor, dar de aici si pana la a-ti transforma voit comentariile de pe blog in paralimpics e cale lunga. Dar, inca o data, e decizia ei. Imi pare un pic rau ca nu mai pot comenta pe acolo pentru ca unele discutii erau misto, pe de alta parte nu pot si nu vreau sa pierd timpul prefacandu-ma ca-i cred prostutei aleia minciunile. Sau alteia. Asa ca, ca si tine, o sa-i survolez blogul si o sa citesc fara sa ma bag.
    P.S: deci esti barbat caruia ii place poliamorul? :)) Trebuie sa-i spun si Kadiei…

    Apreciat de 1 persoană

    1. Nici eu nu înţeleg preferinţa lui Cudi pentru jocurile paralimpice, cum bine le-ai zis, mai ales că a fost o vreme când sancţiona prostia şi incultura şi pe blogul ei, şi în comentarii pe blogurile altora. Nu pricep nici de ce numeşte „bullying” faptul că aţi răspuns la înjurături cu argumente logice şi ironii.
     Oricum, n-am nimic împotriva lui Cudi ca persoană. Şi ce face pe blogul ei e, evident, treaba ei. Treaba mea e doar să hotărăsc dacă mai trec pe acolo sau nu.
     Şi ţin să zic – în primul rând pentru Cudi, că ştiu că intră aici – că şi mie îmi place să stau lejer, înţolită cu ce s-o nimeri şi vorbind liber, dar în casa mea sau a unor prieteni, nu în faţa casei, în văzul tuturor, ca pe un blog public. Şi chiar dacă petrecerea în pijama e în mijlocul străzii, iau parte atâta vreme cât ceilalţi cheflii sunt oameni care nu folosesc înjurăturile drept argumente şi nu bat apa în piuă repetând aceleaşi sintagme. Altminteri îmi iau jucăriile şi plec – nu am avut niciodată pretenţia să plece alţii. Mi s-a părut doar nelalocul lui faptul că unii au protestat când l-a dar Renata pe Iosif afară de la petrecerea ei, din colţul ei de lume virtuală, unde are dreptul să facă ce vrea ea.

     P.S. 😆

     Apreciază

     1. Eu cred sincer ca e de treaba si ca e mai generoasa cu timpul ei si mai toleranta decat noi doi :).
      Eu unul nu rezist cand scrie cate o gasca scenarii empowering stil Sandra Brown. Si de fapt daca am da vreunul doi bani pe ea i-am face un dush rece, dar cu blandete, fiindca cu genul asta de slogane de slogane siropoase si sitcom-uri garantat o sa aiba o viata plina de suturi de cur. Ca nah, asta e drama cu realitatea, nu se muleaza pe ce vor junele.

      Apreciat de 1 persoană

      1. Da, ai dreptate, e „de treabă şi mai generoasă cu timpul ei şi mai tolerantă decât noi doi”.
       Dar asta explică doar de ce tolerează gâştele şi aberaţiile/înjurăturile lor, nu şi de ce vrea să păstreze gâsca, indiferent câţi comentatori cu mai multă minte ar pierde din cauza asta.

       Apreciază

       1. Arlechina, pe tine oricum te pierdeam, right? Că dacă nu era Codrina, era Iosif sau Elena. Sau Nostrastella. Că dacă nu erau ei, erau adio-uri pe n subiecte, că nu suportai să-ți combatem ideile, right? De câte ori n-ai plecat tu dublu anunțat: și la noi, și aici, în articole? e ok.

        Apreciază

 1. Pauza de țigară de la 5 dimineața. E ok, Arlech, tot dragă îmi ești. Ce nu înțeleg: dacă consideri o persoană sub nivelul tău, de ce-ți mai bați capul cu ea? De ce intri in dialog cu ea, de ce o provoci? Gata pauza.

  Apreciază

  1. Pentru că suntem la aceeaşi petrecere şi persoana în cauză poluează atmosfera. O văd, o aud- şi îmi strică tot cheful. O petrecere e mişto când toată lumea e cam de aceeaşi teapă. Bineînţeles că nu putem fi toţi exact la fel de inteligenţi, de înţelepţi, de spirituali etc, dar există nişte limite între care trebuie să ne încadrăm ca să iasă bine.

   Apreciază

  2. Dar n-o să se mai întâmple (vorbesc despre intrarea aia în dialog care te nedumereşte). Ăia care trag doar cu ochiul nu vorbesc. Nici măcar pe alte bloguri – ăsta e ultimul articol care gravitează în jurul blogului tău. Arlech[ina] pleacă de pe orbita cudiqformă.
   Dar Kontele & Condesa sunt bine-veniţi la „petrecerile” mele. 🙂

   Apreciază

Spune ce-ai de spus.

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.