14 comentarii la &8222;Când cenzura nu-i acasă, joacă nebunii pe masă&8221;

 1. Și eu am constatat-și-atât.
  M-a mirat însă acest comentariu, mai ales de la Iosif, mai ales pe blogul Renatei. Eu nu am sesizat cenzură, iar ură nici atât pe acolo. Cel mult comentarii acide, care să dea de gândit celui căruia i se răspunde. Să nu fi văzut eu bine?

  Apreciat de 3 persoane

  1. Ai dreptate, nici vorbă de ură.
   Cenzură a existat – sau, în fine, poate cuvântul corect e „interdicţie”. Nu i-a mai permis lui Iosif să comenteze, şi asta pe bună dreptate, fiindcă uite cu ce s-a ales când l-a primit înapoi.

   Apreciază

 2. P-altu mai normal n-ai gasit sa citezi?
  Renata a cautat-o cu luminarea si a gasit-o. Este o vorba inteleapta care spune sa nu umbli in curul gol pe linga pula sculata, ca sigur vei fi futut/a. 😉 Mai sunt si altele, dar asta e tot ce-am avut la-ndemina 😆

  Apreciat de 3 persoane

  1. Exact asta am vrut să spun – că-n cazul nebunilor cenzura e strict necesară.
   Mai zic şi că vorba aia înţeleaptă trebuie corectată – şi ca analogie cu cazul nebunului, şi la propriu: chiar dacă nu-i sculată, cum te fâţâi în curul gol, cum se scoală şi trece la fapte! 😆

   Apreciat de 2 persoane

 3. Arlech, am remarcat și eu derapajul ortografic al lui Iosif. Mărturisesc – nu știu cum și recăpătat liberul la comentarii, că eu nu i l-am dat. Poate l-a rugat pe Tatăl să-mi anuleze filtrul . 🙂 Și Tatăl l-a ascultat. Normal că-l iubește mai mult pe Iosif decât pe noi, ceilalți! 🙂 🙂 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Schimbarea numelui, care nu mai este simplu Iosif, nu mai este nici Greblea. Acest fapt i-a permis din nou să comenteze la tine.
   Despre derapaje, fie ele și ortografice, nu cred că mai este cazul să discutăm, dacă-i vorba de el.

   Apreciază

   1. Nu poate fi schimbarea numelui. Dacă pui „Iosif” pe lista neagră, orice Iosif ajunge la spam sau la gunoi. Ca şi oricine altcineva al cărui nume conţine grupul de litere „iosif.”
    Iar la el derapajele sunt a doua natură. Sau poate prima! 😀

    Apreciat de 1 persoană

 4. Sarcasmul domniilor voastre, nu va face cinste. Cat despre cenzura, de orice fel… Asta nu trebuie sa se intample! In vremuri, si cu oameni normali, desigur. Nu putem fi iubiti de toata lumea. Valabila si reciproca. Si atunci?! Pen’ce stimabililor! O viata frumoasa va doresc. Cu cenzura sau nu.

  Apreciază

  1. Evident că nu putem fi iubiţi de toată lumea, stimată laur x 2 + a. Dar nu suntem obligaţi să-i primim în casele noastre, cu braţele deschise, nici pe cei care nu ne iubesc, nici pe cei pe care nu-i iubim.
   Şi n-o să-i mai primim, după cum s-ar putea să constataţi, nici pe cei cărora nu le fac cinste lipsa simţului umorului şi lipsa logicii. (În privinţa faptului că respectivi nu ştiu unde se pune virgulă şi unde nu, am fi putut închide ochii.)
   Vă dorim, din toată inima, tot ceea ce ne doriţi nouă domnia voastră .

   Apreciază

Spune ce-ai de spus.

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.